Hyväs seoras

Golftoimikunta

Rauman Kauppaseura ry:n golftoimikunnan toimintasuunnitelma vuodelle 2022 koostuu pääosin jo totutuista aktiviteeteista, tosin muutoksiakin siihen sisältyy.

Golfsimulaattorien muutoksista sekä kiristyneestä taloustilanteesta johtuen emme tarjoa tulevana keväänä simulaattoritunteja jäsenistölle, jokainen voi toki käydä kehittämässä taitojaan itse valitsemallaan tavalla.

Toukokuussa aukeaa ilmoittautuminen reikäpelimestaruuskisaan joka pelataan kesän aikana siten, että pelit on pelattava 30.9 mennessä.

Perinteistä kisaa Tampereen Kauppaseuraa vastaan pelataan kesäkuun alussa Tampereen toimiessa vuorostaan isäntänä.

Rauman Kauppaseuran mestaruudesta taistellaan heinäkuussa.

YT-klubien golfin SM-kisat pelataan vuonna 2022 Raumalla. Aikataulu päivittyy.

Parimestaruudesta pelataan kaksimiehisin joukkuein elo-syyskuussa.

Lopuksi on kauden päätöskisa yhdeksänreikäisenä joka päätetään Rientolan saunalla palkintojenjakoineen.

Toivottavasti koronatilanne on jo 2022 rauhoittunut siten, että toimintasuunnitelma voidaan toteuttaa kokonaisuudessaan.

Yhteystiedot: Matti Kokkala