Hyväs seoras

Golftoimikunta

Rauman Kauppaseura ry:n golftoimikunnan toimintasuunnitelma vuodelle 2022 koostuu pääosin jo totutuista aktiviteeteista, tosin muutoksiakin siihen sisältyy.

Golfsimulaattorien muutoksista sekä kiristyneestä taloustilanteesta johtuen emme tarjoa tulevana keväänä simulaattoritunteja jäsenistölle, jokainen voi toki käydä kehittämässä taitojaan itse valitsemallaan tavalla.

Toukokuussa aukeaa ilmoittautuminen reikäpelimestaruuskisaan joka pelataan kesän aikana siten, että pelit on pelattava 30.9 mennessä.

Perinteistä kisaa Tampereen Kauppaseuraa vastaan pelataan kesäkuun alussa Tampereen toimiessa vuorostaan isäntänä.

Rauman Kauppaseuran mestaruudesta taistellaan heinäkuussa.

YT-klubien golfin SM-kisat pelataan vuonna 2022 Raumalla 26-27.8.2022. Lisätietoja alla.

Parimestaruudesta pelataan kaksimiehisin joukkuein elo-syyskuussa.

Lopuksi on kauden päätöskisa yhdeksänreikäisenä joka päätetään Rientolan saunalla palkintojenjakoineen.

Toivottavasti koronatilanne on jo 2022 rauhoittunut siten, että toimintasuunnitelma voidaan toteuttaa kokonaisuudessaan.

Yhteystiedot: Matti Kokkala

KUTSU YT-KLUBIEN GOLF SM-KILPAILUUN RAUMALLE 26-27.8.2022

Kilpailut järjestetään Rauma Golfin kentällä Pomppusissa osoitteessa Ala-Pomppustentie 20, 26510 Rauma.

Ohjelma:

Torstai 25.8.2022 Harjoituskierros. Jokainen varaa suoraan joko puhelimitse (02 8230324) tai sähköpostitse (caddiemaster@raumagolf.fi). Harjoituskierroksen hinnaksi on neuvoteltu 15 € ja koodi on ”Kauppaseura Golf 2022”. Tämä maksetaan suoraan caddiemasterille ilmoittautumisen yhteydessä.

Illalla vapaamuotoinen tapaaminen Kauppaseuran Pommarissa (ex pommisuoja) Hotelli Kalliohovin pihalla. Tarjolla pientä purtavaa sekä virvokkeita.

Perjantai 26.8.2022 Kilpailun avaa virallisesti Rauman Kauppaseuran puheenjohtaja Samu Vahteristo kello 10.30.

Kello 11.00 yhteislähtö henkilökohtaiseen kilpailuun. Kilpailumuotona on HCP lyöntipeli ja tee on 58 (naiset 49). Kierroksen aikana klubilla tarjotaan kahvi + leipä pelaajille.

Perjantain kisan yhteydessä lähimmäs lippua väylällä 16 ja pisin draivi väylällä 10.

Hotelleilta on järjestetty kuljetukset Rauman Kauppaseuran merenrantapaikkaan Rientolaan kello 17 alkaen. Perillä mahdollisuus saunomiseen (pyyhkeet hotellilta tai omat), ruokailua virvokkeineen sekä palkintojenjako. Tilaisuus päättyy kello 22 jolloin paluukuljetukset hotelleille.

Lauantai 27.8.2022 Kello 10.00 väliaikalähtöinä parikisa scramble. Kilpailumuotona on HCP lyöntipeli ja tee on 58 (naiset 49). Molempien pelaajien yhteenlasketusta tasoituksesta 25%, mutta ei kuitenkaan parempi kuin paremman pelaajan tasoitus. Kierroksen aikana klubilla tarjotaan kahvi + leipä pelaajille ja kilpailun jälkeen lounas.

Palkintojenjako suoritetaan kilpailun tuloksen selvittyä.